Liefdespartner.com
Liefdespartner.com
© 2019  Website Online 247
Home Over ons Wat is belangrijk bij je zoektocht naar een liefdespartner Versiertips Top 10 datingwebsites Algemene voorwaarden

Wat is belangrijk bij je zoektocht

naar jouw liefdespartner.

Hieronder de belangrijkste aandachtspunten.

Betrouwbaarheid. Dit is een hele belangrijke randvoorwaarde die vaak voor mensen een reden is om wel of niet door te gaan met een relatie.  Is je date niet betrouwbaar (of blijkt dat in de toekomst) dan gaat de relatie geheid mislukken.  Luister hierbij ook goed naar je gevoel.  Let op gevoelssignalen als stress e.d.
Leer je date kennen.... Een goed gevoel over je date hebben is naar onze mening het allerbelangrijkste.  Echter dat wil niet zeggen dat er geen andere belangrijke criteria zijn.  Leer iemand goed kennen.  En wel qua: hobby’s, sporten, vrijetijdsbesteding, vakantiewensen, invulling sociaal leven, waarden en normen.....  Dit soort zaken zijn de randvoorwaarden voor een goede stabiele relatie.  De randvoorwaarden tussen partners dienen grotendeels overeen te komen dan wel elkaar wederzijds te boeien.
Ga op je gevoel af. Je kunt nog zoveel redeneren en rationaliseren maar uiteindelijk zul je je gevoel (onderbewuste) dienen te volgen. Voel je je niet goed bij iemand dan niet doen.  Niet goed voelen kan zich bijvoorbeeld uiten in stress- of angstgevoelens.
Onmogelijke liefdes vermijden. Is de afstand tussen jou en je date een halve dag autorijden, dan gaat dat meestal niet werken.  Heb jij universiteitsniveau en je date een simpele vmbo opleiding, dan gaat dat vaak niet goed komen.   En als je eenmaal iemand hebt leren kennen: heb je dan vaak conflicten?  En kun je samen makkelijk conflicten oplossen?
Sexuele aantrekkingskracht. Voel je je tot de ander aangetrokken?  En is dat wederzijds?  Worden jullie allebei geil van elkaar?  Dit zijn vragen die je jezelf dient te stellen.
Wederzijdse interesse. Zoals je zult begrijpen, zijn er twee mensen nodig voor een relatie.  Probeer vast te stellen dat de liefde, interesses, sexuele aantrekkingskracht, geborgenheid en gevoelens wederzijds zijn.  Zijn jullie echte maatjes door dik en dun?  En erg belangrijk, kun je allebei jezelf zijn?
naar boven volgende pagina Homepage Onze Top 10 datingsites Wat is belangrijk bij je zoektocht naar een liefdespartner